dimecres, 23 de febrer del 2011

Dues amigues en un restaurant


En la foto en pot veure una senyora gran i una noia que están prenent un cafè en un restaurant a Barcelona mentre están llegint un diari.


La noia és diu Eva té 22 anys és soltera viu en un poble que es dic Aigua Freda . És alta i guapa té uns cabells de color castany .La noia és jove porta un vestit curt de color blanc i unes botes negres. L' Eva és timida com que ès estudiant a la universitat sol te temps els cap de setmana.aquest cap de setmana .Ella va venir per a visitar els seus pares .


A la tarda le agrada surtir per passejar perdre temps i després va a un restaurant per prendre un café.


La clara es una dona gran de uns seixanta anys .Ès baixa ,grassa porta una jaqueta i un barret al cap els cabells de color blanc i porta un relotge a ala mà .La clara com que és curiosa sempre le agrada sortir per saber las novetats del seu carrer .aquest tarda la clara surt en un restaurant per berenar i mentre llegeix un reviste.


La clara està mirant a la noia perque és la primera vegada que la veu el seu carrer.


La clara li agrada palar molt i vol preguntar unas cosas a l'Eva però no potperque l'Eva té un caracter fort.


Al final l'Eva comenca a parlar amb la clara perque ja sabe que és una persona simpatica .Así empezan a parlar de la vida i de tots en general i la clara li agrada molt l'Eva .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada