dimecres, 30 de març del 2011

Precaucio preventiva

EUA Washington 2028 Agent ambiental de la terra.

Aquest missatge és per a la gent de la terra.

Les següents recomanacions són importants. No la prengueu com un joc perquè es podria posar en perill l'extinció de la vostra raça com li va passar a la meva fa 20.000 anys.

A causa de l' abús d'autoritat dels països del primer món controlant tot el petroli possible i causa d'això són les guerres de països com el meu propi contra gairebé tot el continent africà. Per culpa d'aquestes guerres, Àfrica es va tornar extremadament pobre i es van estendre les epidèmies a mig món de malalties mortals com la malària, sida, "la dengue" ..

Pel mal ús d'energies contaminants que perjudicavan la nostra atmosfera i per no aconseguir cap pacte per acabar amb el canvi climàtic i provocant aixi el que seria la fi dels nostres dies, no hi ha dia en què no vegi gent pel carrer morta, cames per terra soltes del cos, gent malalta, la nostra atmosfera s'ha trencat i els raigs ultraviolats penetren a la terra.

En conclusió que han de tenir cura de la terra, evitar guerres i menys energies nuclears.

Preveig que la vida tal i com avui la coneixem s'acabarà extingint i això és un missatge per si algun dia torna a haver-hi vida que no caiguin en el nostre error i que gaudeixin cada dia com si fos l'últim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada