dimecres, 23 de març del 2011


Hola a tots/es nois/es del futur.

Volia demanar-vos un petit favor i es que cuideu d’aquest planeta millor del que l’hem tractat els humans en aquests temps.La destrucció massiva del planeta terra ha estat per l’alta contaminació en l’atmosfera ,contaminació en els rius i mars, l’alta producció de les fabriques etc.

Doncs bé m’agradaria que no contaminéssiu tant per evitar la destrucció del planeta un altre cop, ja sigui utilitzant només energies renovables com plaques solars o utilitzant cotxes elèctrics, reciclant els envasos de plàstic les llaunes i tota mena de productes reutilitzables, i sisplau no construïu fàbriques per produir qualsevol matèria.

No us molesteu en buscar petroli per poder produir benzines ,plàstic, etc. .L’hem consumit tot preveient tot el que podria passar ,planteu molts arbres i cuideu molt els rius i mars i sobretot las espècies que hi viuen en ells, perquè son un tresor únic que aporten molt a la vida humana , suposem que sigueu humans i no una altre espècie mes avançada que nosaltres i no necessiteu res d’això per sobreviure.

Quan trobeu aquesta carta hauran passat milers i milers d’anys així que he posat totes les meves esperances en vosaltres perquè cuideu molt aquest meravellós planeta que tantes alegries ens ha donat per sort a la raça humana.

Bé doncs així m’haig d’ acomiadar estimada gent del futur espero que em feu cas i no cometeu els mateixos errors que nosaltres. Una salutació i arreveure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada