dimecres, 2 de març del 2011

Les dues amigues


La Lluïsa és una noia amb un cos inimaginable que qualsevol home voldria tenir, però en canvi la Raquel és una noia més ampleta de cos, es passa tot el dia treballant i el poc temps lliure que té se'll passa a casa amagada pel complex del seu cos.
Un dia la Lluïsa es va acostar a recollir a la Raquel cap a la feina per comunicar que aquest vespre havia una festa al barri per motiu de la festa major. Li va dir que no acceptaria un no per resposta ja que hi haurien molts nois i begudes i molt menjar etc.. però la Raquel no vol anar perquè pensa que tothom riurà d’ella, per sort la Lluïsa és la típica amiga que mai t’abandona i li va dir que no li permetria que es quedés a casa tancada mentre tot el barri era de festa al carrer divertint-se .
Per la tarda la Raquel va anar a casa de la Lluïsa a posar-se guapa per l’ocasió i un cop juntes, la Raquel es va posar molt maca es va posar una camisa de flors amb un pantaló texà i unes sabates blanques , la Lluïsa portava un vestit vermell amb les sabates a conjunt i una floreta als cabells de color groga.
La Lluïsa estava molt contenta perquè anava a una gran festa però la Raquel se la veia molt trista perquè es pensava que faria el ridícul davant de tot el barri i tothom es riuria d’ella i per més que la Lluïsa li volia animar, ella no reaccionava i no es desprenia de la cadira on era sentada i cada cop era més i més trista per haver de veure com la Lluïsa no parava de lligar amb els homes que hi havia i per poder distreure va començar a observar l’ambient de la festa els músics etc.. La gent anava vestida com si fossin de boda perquè anaven tots molt elegants ,els músics també portaven esmoquing i una corbata verda de seda, el carrer estava il·luminat amb faroles de paper molt boniques i de colorins, també havien unes taules molt llargues plenes de menjar i begudes per tota la gent del barri.
De sobte una veu masculina se li va apropar per dir-li que si volia beure alguna cosa i si volia fer-li companyia perquè estava molt sol, llavors li va sortir un somriure d’orella a orella i li va dir que sí. Quan estaven a la barra demanant begudes la Lluïsa els va apuntar en un concurs que havia en la festa que es sortejava un pis d’obra nova i seria molt bonic que li toqués, la sorpresa arribaria hores més tard quan l’ home de l’ escenari va dir el nom d' ella dient-li que havia guanyat el pis sense hipoteca .
Aquella nit va ser la més important per a la Raquel ja que li havia tocat un pis pagat i havia trobat l'home de la seva vida que tants anys portava buscant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada