divendres, 25 de març del 2011

Futures generacions:

Em dirigeixo a vosaltres per advertir-vos dels grans perills que comporta la energia nuclear de fusió. Els nostres reactors nuclears no van ser capaços de suportar la temperatura del nucli del reactor. Els camps electromagnètics generats pels condensadors de fluzo oscil·laven 4000 gigahercis. A causa d'aquest esdeveniment, el camp electromagnètic va ser insuficient per retenir la calor del nucli.

El reactor va agafar 2000 milions de graus i va fondre els altres nuclis dels 4 reactors. L' explosió que es va produir va generar una esquerda a l'espai temps i a part de calcinar tota l'atmosfera de la terra, va obrir una porta estel·lar a través de la qual unes quantes naus preparades per un possible cataclisme nuclear van poder escapar-se. No sabem res dels supervivents ni d'on van anar. Potser van viatjar en el temps o van descobrir universos paral·lels.

De moment, només quedem una quarantena de supervivents que estem tancats a uns búnquers que es van construir a la tercera guerra mundial. Quan els ultranacicomunistes van alliberar el gas Nova 6 l'atmosfera de la terra va ser irrespirable durant 200 anys. Els búnquers es van construir sota la superfície marina.

Aquí sota ho tenim tot. Extraiem l'oxigen de l'aigua i ens alimentem de la fauna Marina. No sabria què dir-vos per intentar evitar pròximes catàstrofes. L'únic que la raça humana ha après a fer aquests últims 4000 anys ha sigut aniquilar-se a sí mateixa. La humanitat mai aprèn dels errors...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada